struct channel clamp

Strut-Mount Vibration-Damping Routing Clamps

E hoʻoheheʻe i nā ʻāpana he nui i loko o ke kahawai strut e hoʻonohonoho ai i nā laina o ka paipu, ka paipu, a me ka ʻauwaʻa me ka ʻole o ka pono no ka wili ʻana, wili, a i ʻole ka hoʻohana ʻana i ka mea hoʻopili.Loaʻa i nā mea paʻi kahi ʻilika a i ʻole ka ʻūhā a i ʻole ke kino e hōʻemi i ka haʻalulu.

Paʻa nā kaula TPE i nā laina o ka paipu, ka paipu, a me ke kahawai i nā noi hana māmā me ka pono ʻole o nā mea hoʻopaʻa a i ʻole nā ​​​​mea hana.Hana ʻia mai kahi ʻāpana lāʻau hoʻokahi, pale lākou i ka corrosion i hoʻokumu ʻia e ka hoʻopili metala-me-metal a kūʻē i ka hapa nui o nā aila, nā kemika, a me nā pūhui hoʻomaʻemaʻe.No ka hoʻouka ʻana, e hoʻokomo i ka pāpaʻi i loko o ke kahawai strut a wili iā 90° e paʻa.A laila, e kaomi i ka mea i loko o ka pipili.

ʻO ke kila kila a me ke kila kila kila me ka cushion TPE e kūʻē i ka hapa nui o nā aila, nā kemika, a me nā mea hoʻomaʻemaʻe.Me ke kino metala, hāʻawi lākou i kahi paʻa paʻa ma mua o nā kīwī TPE.E hoʻokuʻu i loko o ke kahawai strut a hoʻopaʻa i ka nut e paʻa.ʻOi aku ka pale ʻana i ka ʻinoʻino ma mua o ke kila kila i hoʻopaʻa ʻia i ka zinc.

He mea maikaʻi nā mea hoʻopili polypropylene no nā noi hydraulic.No ka hoʻouka ʻana, e hoʻoheheʻe i loko o ke kahawai strut a hoʻopaʻa i nā bolts kau i loko o nā nati channel strut i hoʻokomo ʻia.ʻOi aku ka pale ʻana i ka corrosion ma mua o nā paʻi me nā papa kila kila.

ʻO nā kīʻaha nylon piha i ke aniani me ka cushion SBR he mea maikaʻi no ka refrigeration, HVAC, a me nā noi hydraulic.ʻO kā lākou hana palaki e pale ai i ka ʻino i hana ʻia e ka hoʻopili metala-i-metala.E hoʻokuʻu i loko o ke kahawai strut a hoʻopaʻa i ka nut e paʻa.

Loaʻa i nā ʻōpala me ka puʻu manamana lima kahi ʻaoʻao ma lalo o ka cushion no ka maʻalahi o ka hoʻokomo ʻana a me ka wehe ʻana.

Hiki iā ʻoe ke ala i nā laina he nui ma luna o kekahi i kekahi.Hoʻopili lākou i nā mea hoʻopaʻa a me kahi pā no ka hoʻopili ʻana i nā pipili maʻamau a i ʻole nā ​​​​pili hoʻopaʻa ʻē aʻe.ʻAʻole hiki ke hoʻohana wale ʻia nā mea hoʻopaʻa paʻa.

Hoʻohana

Hoʻohana ʻia ka Super strut Pipe Clamp e kākoʻo i ka conduit a me nā paipu i hoʻokomo ʻia i nā ʻōnaehana strut.Hana ʻia ke kaula i ke kila galvanized gula no ka lōʻihi o ka lōʻihi.Hiki ke hoʻohana ʻia nā kaula me ka conduit paʻa, IMC a me ka paipu i kūpono i ke anawaena kikoʻī.Hoʻolālā ʻia nā kaula e wili i hoʻokomo ʻia ma nā wahi āpau ma ka ʻaoʻao slot o ke kahawai.


Ka manawa hoʻouna: Apr-02-2022